Domates Ve Fesleğenli Bruschetta

Özel günlerinizde ve pazar kahvaltılarında kolayca hazırlayabileceğiniz tadına doyulmaz Domates Ve Fesleğenli Bruschetta'nın sırrı iyi bir zeytinyağıdır. 

Servis Adedi 5 Kişilik
Hazırlama Süresi 30 Dakika
Pişirme Süresi 30 Dakika
Malzemeler
  • 1/3 kap fesleğen yaprakları
  • 2 diş sarımsak
  • ½ çay kaşığı sarımsak tozu
  • 5 adet domates
  • 1 yemek kaşığı balzamik sirke
  • ½ çay kaşığı karabiber ve tuz
  • 1 çay kaşığı Oliovilla Erken Hasat zeytinyağı
  • 1 adet baget ekmek
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
Hazırlanışı

Büyük bir kaseye doğranmış domates ve fesleğenleri, ince kıyılmış sarımsakları koyun. Balzamik sirke, zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyin. Hepsini karıştırdıktan sonra bozdolabında 1 saat bekletin. Baget ekmeği dilimleyin, dilimlerin üstüne tereyağı ya da zeytinyağı sürün, isterseniz sarımsak tozu da ekleyebilirsiniz. Ekmekleri kızarttıktan sonra kasedeki karışımı dilimlerin üstüne yayın ve bekletmeden servis edin.

Afiyet olsun.